Bulgaristan Ulaştırma Bakanlığı, Çin, Güney Kore, İran, İtalya ve İspanya’dan Bulgaristan’a uçuş yasağının 12 Nisan’a kadar uzatıldığını duyurdu.
Gerekirse, Bulgaristan vatandaşlarını yurda taşımak için İtalya ve İspanya’ya uçuşlar yapılacak. Gelen tüm Bulgaristan vatandaşlarının ve yabancıların 14 günlük karantinaya tabi olduğu emrediliyor.
Bulgaristan havaalanlarında teknik nedenlerden dolayı inişin yanı sıra posta, devlet seferleri, insani ve tıbbi uçuşlar da dahil olmak üzere kargo uçuşlarında herhangi bir kısıtlama yoktur. Türkiye, Yunanistan, Sırbistan ve Romanya’ya giden uluslararası yolcu trenlerinin durdurulması da 12 Nisan’a kadar uzatıldı. Demiryolu yük ulaşımına kısıtlaması yoktur.
BNR
Yazar
Bunu paylaş:
- Facebook üzerinde paylaş (Yeni pencerede açılır) Facebook
- X'te paylaş (Yeni pencerede açılır) X
- LinkedIn'de paylaş (Yeni pencerede açılır) LinkedIn
- Threads'te paylaş (Yeni pencerede açılır) Threads
- WhatsApp'ta paylaş (Yeni pencerede açılır) WhatsApp
- Pinterest'te paylaş (Yeni pencerede açılır) Pinterest
- Telegram'da paylaş (Yeni pencerede açılır) Telegram

Turgut Özal ve Bulgaristan Türkleri: Bir Devlet Adamlığının Ötesinde, Bir Vefa Hikâyesi
Macaristan’da tarihi seçim: Sandıklar kapandı, katılım rekor kırdı
Bulgaristan’da oy satın alma operasyonlarında 1 milyon avro ele geçirildi
Yarım Kalmış Bir Hayatın Şiiri: Recep Küpçü’ye Dair
Partiya Veliciye
Fidan: Ankara’daki NATO Zirvesi Tarihi Bir Dönüm Noktası Olabilir
Erzincan Kemah’ta 4 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi