Rusya’nın Krasnodar bölgesindeki Soçi kentine düzenlenen İHA saldırısında bir petrol deposunda yangın çıktı. Saldırıda bazı binaların da hasar gördüğü bildirildi.
Acil ekipler bölgede
Krasnodar Bölgesi Operasyonel Merkezi, gece saatlerinde Soçi’ye yönelik İHA saldırısı düzenlendiğini açıkladı. Saldırı nedeniyle kentte birkaç binanın zarar gördüğü, petrol deposunda ise yangın çıktığı belirtildi.
Olayın ardından acil servis ekiplerinin bölgede çalışmalarını sürdürdüğü aktarıldı. Can kaybı veya yaralı olup olmadığına ilişkin henüz bilgi paylaşılmadı.
Rusya 490 İHA’nın imha edildiğini açıkladı
Rusya Savunma Bakanlığı da gece boyunca Moskova dahil çeşitli bölgelerde Ukrayna’ya ait 490 İHA’nın imha edildiğini duyurdu. Moskova Belediye Başkanı Sergey Sobyanin ise başkente doğru ilerleyen yaklaşık 40 İHA’nın etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
Rusya ayrıca Ukrayna’nın Kiev bölgesindeki askeri amaçlı lojistik merkezi ile Yujnıy ve Çornomorsk limanlarındaki bazı hedeflerin vurulduğunu bildirdi.
Kaynak: AA
Yazar
Bunu paylaş:
- Facebook üzerinde paylaş (Yeni pencerede açılır) Facebook
- X'te paylaş (Yeni pencerede açılır) X
- LinkedIn'de paylaş (Yeni pencerede açılır) LinkedIn
- Threads'te paylaş (Yeni pencerede açılır) Threads
- WhatsApp'ta paylaş (Yeni pencerede açılır) WhatsApp
- Pinterest'te paylaş (Yeni pencerede açılır) Pinterest
- Telegram'da paylaş (Yeni pencerede açılır) Telegram

TÜRKPA ve AGİT PA heyetleri Bakü’de bir araya geldi
Kırgızistan’da 28 ülkeden 160 akademisyen göçebe kültürünü ele aldı
HAVELSAN’dan Asya Pasifik’te yeni iş birliği hamlesi
Kırgızistan’da Ulusal Güvenlik Komitesi Başkanlığına yeni atama