Türkiye Cumhuriyeti topraklarının güvenliğini sağlamak, dışarıdan gelecek saldırıları önüne durabilmek için Sınırlarını korumak için “BAHAR KALKANI HAREKÂTINA” başlamasını destekliyor ve Avrupa Bulgaristan Türkleri Derneği olarak Tüm Mehmetçiklerimize dualarımızla katılıyoruz.
Türkiye Cumhuriyeti topraklarının güvenliğini sağlamak, dışarıdan gelecek saldırıları önüne durabilmek için Sınırlarını korumak için “BAHAR KALKANI HAREKÂTINA” başlamasını destekliyor ve Avrupa Bulgaristan Türkleri Derneği olarak Tüm Mehmetçiklerimize dualarımızla katılıyoruz.
Suriye’deki hain saldırı sonucu 34 askerin şehit olmasının ardından dernek olarak Avrupa Bulgaristan Türkleri Derneği Almanya Frankfurt’ta bulunan derneğimizde düzenlenen basın toplantısında, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin “Bahar Kalkanı harekâtına” destek verdi. Derneğimizin öncülüğünde gerçekleşen toplantıya Avrupa’nın her bölgesinden temsilciler de katıldı.
AVRUPA’DA YAŞAYAN TÜRK-MÜSLÜMAN HALKININ TÜM DUALARIMIZ MEHMETÇİKLER İÇİN.
Suriye’de zulüm altında yaşayan insanların huzuru tesis etmek için KAHRAMAN TÜRK ORDUSU “BAHAR KALKANI HAREKÂTI” nı destekliyor ve orada zor şartlar altında görev yapan Mehmetçiğimize Cenab-ı Allah’tan Zaferle sonuçlandırmalarını diliyoruz. TÜM TÜRK-İSLAM Âlemi Türkiye’nin Mehmetçiklerimizin yanında olduğunu bilmelerini isteriz. Yakın ve uzak Geçmişinde olduğu gibi tarihin şanlı zaferlerine bir yenisini daha eklemesi bu harekâtın da başarıya ulaşması için üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazır olduğumuzu belirtmek isteriz. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin yürüttüğü mücadelenin geçmişte olduğu gibi bugün de devlet-millet bütünleşmesi ile birlik beraberlik içinde başarıya ulaşacağına yürekten inanıyoruz.
DUALARIMIZLA VE HER TÜR MADDİ MANEVİ İMKÂNLARIMIZLA BİZ YANINIZDA OLDUĞUMUZU BİLMENİZİ İSTERİZ.
Saygılarımızla,
Seniha RASİM SABRİ
Avrupa Bulgaristan Türkleri Derneği
Genel Başkanı
Avrupa Bulgaristan Türkleri Derneği

BULTÜRK Derneği Bayrampaşa İTO Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Rumeli’ye Geçiş Konferansı ve Kırcaali Efsanesi Belgesel Gösterimi Düzenledi
Sevgililer Günü Nereden Çıktı?
İsviçre’nin 10 Milyon Sınırı Referandumu: Demokrasi mi Korku mu?
İliyana Yotova, Andrey Gyurov’a geçici hükümet kurma görevini verdi
Demokrasi Coğrafi Bir Ayrıcalık Değil, Anayasal Bir Haktır
BGSAM açıklaması; BULTÜRK: “Demokrasiye Erişim Hak ve Adalet Meselesidir, Güvenlik Tehdidi Değildir.”
Bulgaristan’da Gerilim Siyasetinin Son Kullanma Tarihi
Bulgaristan Parti Başkanına Cevabımızdır
BULTÜRK’ten Karesi Belediyesi’ne Nezaket Ziyareti