Genel kurul Almatı’da gerçekleştirildi
Müstakil Sanayici ve İş İnsanları Derneğinin (MÜSİAD) Kazakistan şubesinin 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı, Almatı’da düzenlendi. Toplantıya Türkiye’nin Almatı Başkonsolosu Tuğba Alan Özdenfedakar, kamu kurumlarının temsilcileri ve MÜSİAD üyeleri katıldı.
Şube başkanlığına Birkan Karataş seçildi
Genel kurulda MÜSİAD Kazakistan Başkanlığına Birkan Karataş getirildi. Karataş, yeni dönemde Türkiye ile Kazakistan arasındaki ticari ilişkilerin geliştirilmesine ve derneğin kurumsal çalışmalarının güçlendirilmesine yönelik hedeflerini paylaştı.
Ticaret ve yatırım alanlarında daha güçlü iş birliği hedefleniyor
“Güçlü Üye, Güçlü Ticaret, Güçlü Temsil” anlayışıyla yürütülecek yeni dönemde MÜSİAD Kazakistan’ın ticaret, yatırım ve girişimcilik alanlarında iki ülkenin iş dünyaları arasında daha etkin bir bağlantı noktası olması hedefleniyor. Başkonsolos Özdenfedakar da derneğin Türkiye-Kazakistan ekonomik ilişkilerindeki rolüne dikkat çekti.
Kaynak: TRT Avaz
Yazar
Bunu paylaş:
- Facebook üzerinde paylaş (Yeni pencerede açılır) Facebook
- X'te paylaş (Yeni pencerede açılır) X
- LinkedIn'de paylaş (Yeni pencerede açılır) LinkedIn
- Threads'te paylaş (Yeni pencerede açılır) Threads
- WhatsApp'ta paylaş (Yeni pencerede açılır) WhatsApp
- Pinterest'te paylaş (Yeni pencerede açılır) Pinterest
- Telegram'da paylaş (Yeni pencerede açılır) Telegram

MÜSLÜMAN TÜRK: BU MİLLETİN KUTSAL EMANETİ
MÜSİAD Kazakistan’da yeni dönem Birkan Karataş’la başladı
Ahalteke mirası Türkmenistan’da uluslararası toplantıda ele alındı
Taşkent’te Türk okullarında yeni eğitim dönemi başladı