Bulgaristan’da Yunanistan sınırını kaçak geçtiği ifade edilen bir Türk vatandaşının korona virüs şüphesiyle karantinaya alındığı açıklandı.
Haskovo şehrindeki hastanede karantina altına alınan Türk vatandaşının yasa dışı yollarla sınırı geçtikten sonra Svilengrad’a bağlı Mezek köyü yakınlarında yakalandığı kaydedildi.
Test sonucu bekleniyor
Sınır polisinin kontrolleri sırasında yakalanan ve ambulansla hastaneye götürülen şahsa korona virüs testi yapıldığı ve sonuçların beklendiği ifade edildi.
İtalya’dan Yunanistan üzerinden Türkiye’ye dönen söz konusu Türk vatandaşının, Pazarkule sınır kapısının mülteci akını nedeniyle kapalı olması yüzünden Türkiye’ye giremediği ve Bulgaristan’a yöneldiği bildirildi. Şahsın Yunanistan-Bulgaristan sınırını neden kaçak geçtiği ise henüz bilinmiyor.
Timetürk
Yazar
Bunu paylaş:
- Facebook üzerinde paylaş (Yeni pencerede açılır) Facebook
- X'te paylaş (Yeni pencerede açılır) X
- LinkedIn'de paylaş (Yeni pencerede açılır) LinkedIn
- Threads'te paylaş (Yeni pencerede açılır) Threads
- WhatsApp'ta paylaş (Yeni pencerede açılır) WhatsApp
- Pinterest'te paylaş (Yeni pencerede açılır) Pinterest
- Telegram'da paylaş (Yeni pencerede açılır) Telegram

Türkiye Artık Sadece Türkiye Değil
Roma’dan Osmanlı’ya, Osmanlı’dan Yeniden Dünyanın Merkezine
İbn-i Sina Haftası
İstihbarat Devletin Görünmeyen Gücüdür: Yeni Dünyada Savaşı Başlamadan Okumak
Ahlat’ta 1071 ruhuyla futbol buluşması
UNESCO Dünya Miras Komitesi İstanbul’da toplanacak
Bişkek’te 51 Bin Kişilik Dev Stadyum Tamamlandı