BNR’ye konuşan Sağlık Bakanı Kiril Ananiev, olağanüstü halin kaldırılmasından sonra salgınla mücadele önlemlerinin uygulanması ile kaldırılmasının koronavirüs enfeksiyonuna ilişkin istatistik verilerine bağlı olacağını açıkladı.
Bakan Ananiev’e göre olağanüstü halin kaldırılmasından 2 ay sonra, 13 Temmuz tarihinden sonra da üncü devlet vatandaşları ve de Covid-19’un çok yaygın olduğu AB devletleri vatandaşlarınının Bulgaristan’a girişine uygulanan geçici yasak, salgın merkezlerinin mevcut olması halinde Bulgaristan topraklarında dolaşım yasağı ve de ülkeye giriş yapanlara uygulanan 14 günlük karantina devam etmeli.
Sağlık Bakanı, tiyatro ve opera gibi kültür müesseselerinin ziyaretleri ile ilgili geçici kısıtlamanın da devam edeceğini bildirdi.
Önümüzdeki hafta içinde kültür bakanının kapalı alan faaliyetlerinin aşamalaı olarak yenilenmesine ilişkin planı da görüşülecek.
Yazar
Bunu paylaş:
- Facebook üzerinde paylaş (Yeni pencerede açılır) Facebook
- X'te paylaş (Yeni pencerede açılır) X
- LinkedIn'de paylaş (Yeni pencerede açılır) LinkedIn
- Threads'te paylaş (Yeni pencerede açılır) Threads
- WhatsApp'ta paylaş (Yeni pencerede açılır) WhatsApp
- Pinterest'te paylaş (Yeni pencerede açılır) Pinterest
- Telegram'da paylaş (Yeni pencerede açılır) Telegram

Bir Milleti Yıkan Cehalet Değil, Aydın İhanetidir
Türk Adı: Hareketin, Göçün ve Medeniyet Yürüyüşünün Hikâyesi
Gökyüzünde Yazılan Yeni Güç: Türkiye’nin Dron Çağı
Paris’in Göbeğinde Türk Savunma Sanayiinin Yükselişi: Avrupa’nın Güvenliği Artık Türkiye’siz Düşünülemez
Bulgaristan Müslümanlarında Yeni Dönem: Makam Değil, Emanet
SINIRDAKİ SEDA: SELİMİYE’NİN GÖLGESİNDE BİR DUA
BÜYÜK HESAPLAŞMA: SAVAŞLARIN ÖTESİNDE VİCDANLARIN İMTİHANI
YEŞİL SANCAK: RUMELİ HAFIZASINDAN GELECEĞE UZANAN BİR MİRAS
Sizi Değil,Onları İzliyorlar:Yeni Dünyanın Sessiz Savaşı