İçişleri Bakanlığı, Bulgar ve Rumen trafik polislerinden oluşan ortak ekiplerin, bir yıl daha yaz sezonunda Silistra ve Kalaraş bölgelerinde trafik güvenliğini sağlayacak olan çalışmalarına 16 Haziran’da başlayacağını açıkladı.
Ortak denetim çalışmaları, Haziran 2010 yılında Gürgevo‘da imzalanan Bulgaristan ve Romanya sınır bölgelerinde trafik polislerinin ortak faaliyetlerinin yürütülmesine ilişkin Kurallara göre yürütülecektir. Geçen yılkı çalışmalar, inisiyatifin kontrolün yanı sıra güçlü bir önleyici etkiye de sahip olduğunu gösteriyor.
Aynı zamanda, geçici olarak görevlendirilen polis, kolluk kuvvetlerinden yardım isteyen yurttaşlarına son derece yardımcı oluyor.
BNR
Yazar
Bunu paylaş:
- Facebook üzerinde paylaş (Yeni pencerede açılır) Facebook
- X'te paylaş (Yeni pencerede açılır) X
- LinkedIn'de paylaş (Yeni pencerede açılır) LinkedIn
- Threads'te paylaş (Yeni pencerede açılır) Threads
- WhatsApp'ta paylaş (Yeni pencerede açılır) WhatsApp
- Pinterest'te paylaş (Yeni pencerede açılır) Pinterest
- Telegram'da paylaş (Yeni pencerede açılır) Telegram

TUNA NEHRİ’NDE SU SEVİYELERİ YAKINDAN İZLENİYOR
Türk Dünyası Genç Sinemacılar Buluşması Ankara ve İstanbul’da Gerçekleştirilecek
BULTÜRK’ten Mevlid Kandili Mesajı
MEVLİD KANDİLİ: RAHMETİ ANLAMAK, İYİLİĞİ YAŞATMAK, GELECEĞE UMUT TAŞIMAKTIR
İvelin Mihaylov’dan dikkat çeken hamle: Türk kökenli cumhurbaşkanı yardımcısı adayı mı geliyor?
Bulgaristan Demokrasisi İçin Tarihî Eşik: Türk Cumhurbaşkanı Yardımcısı Ne Anlama Gelir?
İvelin Mihaylov’un Cumhurbaşkanlığı Hamlesi: Türkler Bulgaristan Siyasetinin Yeni Anahtarı Mı Oluyor?
BULTÜRK ve Siyasi Değişim
Ege’de Türkiye’nin Stratejik Karşı Hamlesi