Bulgaristan 1. Futbol Ligi’nde Ludogorets ile Arda Kırcaali arasında 1 Mart Pazar günü oynanması planlanan karşılaşma, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı tedbir amacıyla 18 Mart’a ertelendi.
Bulgaristan Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, son dönemde virüsün hızla yayıldığı İtalya’nın temsilcilerinden Inter ile UEFA Avrupa Ligi rövanşında hafta içi deplasmanda karşılaşan Ludogoretsli futbolcuların, tedbir amacıyla bir takım testten geçirildiği belirtildi.
Futbolculara yapılan ilk testte Kovid-19’a rastlanılmamasına rağmen gelecek hafta bir takım başka testlerin de yapılacağı ve bunların sonuçları belli olana kadar Ludogorets’in lig maçına çıkmasına izin verilmeyeceği bildirildi.
Ludogorets’in ligde 1 Mart Pazar günü deplasmanda Arda Kırcaali ile yapacağı karşılaşma, 18 Mart Çarşamba gününe ertelendi.
CNN Türk
Yazar
Bunu paylaş:
- Facebook üzerinde paylaş (Yeni pencerede açılır) Facebook
- X'te paylaş (Yeni pencerede açılır) X
- LinkedIn'de paylaş (Yeni pencerede açılır) LinkedIn
- Threads'te paylaş (Yeni pencerede açılır) Threads
- WhatsApp'ta paylaş (Yeni pencerede açılır) WhatsApp
- Pinterest'te paylaş (Yeni pencerede açılır) Pinterest
- Telegram'da paylaş (Yeni pencerede açılır) Telegram

Bir Milleti Yıkan Cehalet Değil, Aydın İhanetidir
Türk Adı: Hareketin, Göçün ve Medeniyet Yürüyüşünün Hikâyesi
Gökyüzünde Yazılan Yeni Güç: Türkiye’nin Dron Çağı
Paris’in Göbeğinde Türk Savunma Sanayiinin Yükselişi: Avrupa’nın Güvenliği Artık Türkiye’siz Düşünülemez
Bulgaristan Müslümanlarında Yeni Dönem: Makam Değil, Emanet
SINIRDAKİ SEDA: SELİMİYE’NİN GÖLGESİNDE BİR DUA
BÜYÜK HESAPLAŞMA: SAVAŞLARIN ÖTESİNDE VİCDANLARIN İMTİHANI
YEŞİL SANCAK: RUMELİ HAFIZASINDAN GELECEĞE UZANAN BİR MİRAS
Sizi Değil,Onları İzliyorlar:Yeni Dünyanın Sessiz Savaşı