Bulgaristan ile Türkiye arasındaki Kapitan Andreevo Sınır Kapısı’nda binek araçların Bulgaristan’a girişinde, yük araçlarının ise çıkışında yoğunluk yaşanıyor.
Diğer sınır kapılarında trafik normal
Bulgaristan Sınır Polisi Genel Müdürlüğünün verilerine göre Romanya, Yunanistan, Sırbistan ve Kuzey Makedonya ile olan sınır geçiş noktalarında trafik normal seyrediyor.
Son 24 saatte 19 ciddi kaza
Bulgaristan İçişleri Bakanlığı, son 24 saatte ülke genelinde 19 ciddi trafik kazası meydana geldiğini ve bu kazalarda can kaybı yaşanmadığını açıkladı. Kazalarda 31 kişi yaralandı.
Başkent Sofya’da ise 4 ciddi ve 21 küçük çaplı trafik kazası meydana gelirken, 4 kişi yaralandı. Eylül ayının başından bu yana ülkede 46 ciddi trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 57 kişi yaralandı.
İtfaiye ekipleri 117 yangına müdahale etti
İtfaiye ve Sivil Savunma Genel Müdürlüğü, son 24 saatte 117 yangının söndürüldüğünü bildirdi. Yangınlarda 1 kişi yaralanırken, 28 olayda doğrudan maddi hasar meydana geldi. Yangınların 8’inin konutlarda çıktığı belirtildi.
Ekipler ayrıca 156 olay ihbarına müdahale ederek 34 kurtarma ve yardım operasyonu gerçekleştirdi.
Kaynak: bnrnews.bg
Yazar
Bunu paylaş:
- Facebook üzerinde paylaş (Yeni pencerede açılır) Facebook
- X'te paylaş (Yeni pencerede açılır) X
- LinkedIn'de paylaş (Yeni pencerede açılır) LinkedIn
- Threads'te paylaş (Yeni pencerede açılır) Threads
- WhatsApp'ta paylaş (Yeni pencerede açılır) WhatsApp
- Pinterest'te paylaş (Yeni pencerede açılır) Pinterest
- Telegram'da paylaş (Yeni pencerede açılır) Telegram

BGSAM Başkan Yardımcısı Nevzat Öztürk’ten BULTÜRK’E Ziyaret
Türkiye’den Kırım Tatarlarının güvenliği için güçlü mesaj
Gagauz Yeri’nde seçim krizinde düğüm çözüldü
Azerbaycan ve Türkmenistan’dan vize kolaylığı için iş birliği
Isık Göl kıyısında göçebe kültürleri buluşturan etno müzik festivali başladı
ŞİÖ+ formatı Türk dünyası ve Orta Koridor için yeni fırsat sunuyor