16 Nisan’dan itibaren Merkez Seçim Komisyonu‘nun Avrupa Parlamentosu ve Halk Meclisi için 9 Haziran’da yapılması planlanan “2’si 1 arada” seçimlerine ilişkin bilinçlendirme kampanyası başlattığını bildirdi.
Seçimlerin sloganının “Birlikte seçiyoruz” olduğuna karar veren Merkez Seçim Komisyonu, İnternet sitesinde, seçim gününe kalan günleri saymak ve oylamanın 9 Haziran’da yapılmasına ilişkin önemli sürelerin dolduğunu hatırlatmak üzere özel bir sayacın yer almasına karar verdi.
Bugün Merkez Seçim Komisyonu, Avrupa ve Bulgaristan Parlamentosu seçimlerine katılmak isteyen parti ve koalisyonların kayıtlarına ilişkin belgeleri kabul etmeye başladı. Son başvuru tarihi 24 Nisan.
BNR
Yazar
Bunu paylaş:
- Facebook üzerinde paylaş (Yeni pencerede açılır) Facebook
- X'te paylaş (Yeni pencerede açılır) X
- LinkedIn'de paylaş (Yeni pencerede açılır) LinkedIn
- Threads'te paylaş (Yeni pencerede açılır) Threads
- WhatsApp'ta paylaş (Yeni pencerede açılır) WhatsApp
- Pinterest'te paylaş (Yeni pencerede açılır) Pinterest
- Telegram'da paylaş (Yeni pencerede açılır) Telegram

YÖK Başkanı Özvar açıkladı: Üniversite affından yaklaşık 500 bin öğrenci yararlanabilecek
Kazım Mirşan’dan Türk Tarihinin Stratejik Geleceğine: Geçmişi Tartışmak Değil, Hafızayı Yeniden Kurmak