Pakistan yönetimiyle bölgesel gelişmeler görüşüldü
Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın, Afganistan ziyaretinin ardından Pakistan’ın başkenti İslamabad’da temaslarda bulundu. Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgilere göre Kalın, Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif tarafından kabul edildi.
Asım Münir ve Asım Malik ile bir araya geldi
Kalın, Pakistan Genelkurmay Başkanı Mareşal Asım Münir ve Pakistan İstihbarat Servisi (ISI) Başkanı Asım Malik ile de görüştü. Görüşmelerde Türkiye-Pakistan ilişkilerinin mevcut durumu, gelecekteki iş birliği imkanları ile bölgesel ve küresel gelişmeler ele alındı.
Ortadoğu’daki güvenlik ortamı gündemde
Temaslarda Ortadoğu’da ABD-İsrail ile İran arasında başlayan savaşın ardından ortaya çıkan güvenlik ortamı ile bölgedeki gerilimin siyasi, güvenlik ve ekonomik etkileri değerlendirildi.
Kaynak: AA

ABD’nin Tiran Büyükelçiliğinden Arnavutluk İçin Güvenlik Uyarısı
Bulgaristan’da 2027 Yılında Kamu Çalışanlarına Yüzde 5, Emeklilere Yüzde 8 Zam Öngörülüyor
NATO Genel Sekreteri Mark Rutte, Bulgaristan ve Romanya Liderleriyle Görüştü
Bulgaristan İçişleri Bakanlığı Oy Ticaretiyle Mücadele İçin 140 Operasyon Düzenledi
AB Liderlerinden Karadeniz’deki İHA Saldırılarına İlişkin Sonuç Bildirisi
Türkiye’ye Açılan Sınır Kapılarında Dev Tır Kuyrukları
Bulgaristan Başbakanı Rumen Radev, Trump-Putin Dizel Anlaşmasını Olumlu Karşıladı
Kırcaali’de Genç Yetenekler İlk Kitaplarını Tanıttı
TİKA’dan Kazakistan’daki Ahıska Türklerinin Genç Yeteneklerine Destek




