Bulgaristan’ın Varna kentinde 18–20 Eylül 2026 tarihlerinde düzenlenen 7. Uluslararası Geleneksel Okçuluk Turnuvası “Historical Park”, farklı ülkelerden gelen sporcuları bir araya getirdi.
Turnuvaya Tirendaz’dan Hilal Can ve Furkan Fidan katıldı. Organizasyonda mücadele eden Furkan Fidan, kendi kategorisinde 1. olarak önemli bir başarıya imza attı.
Neofit Rilski’deki Historical Park ve Festival Zone’da gerçekleştirilen müsabakalarda sporcular, geleneksel okçuluk alanındaki yeteneklerini sergiledi. Uluslararası katılımın yoğun olduğu turnuvada elde edilen derece, Türkiye ve Tirendaz adına da dikkat çekici bir başarı olarak kayda geçti.
Furkan Fidan’ın şampiyonluğu, turnuvanın sportif heyecanını artırırken geleneksel okçuluğun uluslararası platformdaki gelişimini de bir kez daha ortaya koydu.
Kaynak: tirendaz.com

Almatı’da Türkistan’ın entelektüel tarihi uluslararası konferansta ele alındı
TUSAŞ, Azerbaycan’da İHA üretimi için görüşmeler yürütüyor
AB COEST heyeti Karabağ’da yeniden yapılanma çalışmalarını inceledi
22. TÜRSAK Çocuk Filmleri Festivali Gaziantep’te çocuklarla buluştu
3 Ekim, Türk Devletleri Teşkilatının temellerinin atıldığı tarih olarak anılıyor





