Bulgaristan’ın Türkiye ve Sırbistan sınırındaki iki önemli geçiş noktasında binek araç yoğunluğu yaşanıyor.
Bulgaristan Sınır Polisi tarafından yapılan açıklamaya göre, Kapitan Andreevo Sınır Kapısı’nda Türkiye’den Bulgaristan’a giriş yönünde, Kalotina Sınır Kapısı’nda ise Bulgaristan’dan Sırbistan’a çıkış yönünde yoğun binek araç trafiği devam ediyor.
Ülkenin diğer sınır kapılarında ise durum daha sakin. Romanya, Yunanistan ve Kuzey Makedonya ile olan sınır geçişlerinde trafiğin normal seyrettiği bildirildi.
Öte yandan Bulgaristan Trafik Polisi, son 24 saat içerisinde ülke genelinde 19 ciddi trafik kazası meydana geldiğini açıkladı. Kazalarda 23 kişi yaralanırken can kaybı yaşanmadı.
İtfaiye Güvenliği ve Sivil Savunma Müdürlüğü de aynı dönemde 96 yangına müdahale edilerek söndürüldüğünü, bu olaylarda da can kaybı meydana gelmediğini duyurdu.
Kaynak: bnrnews.bg

Türk Dünyasının Güvenliği Türkiye’den Geçer!
Sofya’da Yanan Antenler, Balkanlarda Değişen Dengeler
Tekirdağ’da 3. Uluslararası Balkan Sempozyumu Başladı
7. Türk Dünyası Edebiyat ve Kitap Festivali Özbekistan’da Düzenlendi
Hazar’ın Tabanına Büyük Yatırım: Kazakistan ve Azerbaycan’ı Birleştiren Fiber Optik Hat Açıldı
Türk Dünyası Medyada Güç Birliği İçin Astana’da Buluştu
Dışişleri Bakanlığından 7. CICA Zirvesi’ne İlişkin Açıklama: Bakü Deklarasyonu Vurgusu





