Gençlik Merkezi 26 Eylül’de tanıtılacak
Kırcaali Gençlik Merkezi, 26 Eylül Cumartesi günü Gorubso Parkı’nda düzenlenecek özel programla faaliyetlerine başlayacak. Saat 10.30’da başlayacak etkinliklerde gençleri gün boyunca söyleşiler, atölyeler, teknoloji çalışmaları, dans, sanat ve müzik etkinlikleri bekliyor.
Gençlerin fikirleri ve kentin geleceği konuşulacak
Program kapsamında “Yaşamak istediğim Kırcaali” başlıklı bir tartışma düzenlenecek. “Kırcaali 2046” etkinliğinde ise gençler, kentin önümüzdeki 20 yılına ilişkin düşüncelerini paylaşacak. Geleneksel halk danslarını çağdaş ritimlerle buluşturan bir dans atölyesi de programda yer alacak.
Teknoloji ve sosyal etkinlikler aynı programda
Merkezde podcast, video çekimi, kısa video ve ses kaydı gibi alanlarda uygulamalı çalışmalar gerçekleştirilecek. Sanal gerçeklik etkinlikleri, yaratıcı atölyeler ve gençlik okuma alanının yanı sıra lise öğrencileri için takım yarışması da düzenlenecek. Günün ilerleyen saatlerinde Kırcaali Belediye Başkanı ile gençlerin bir araya geleceği “Başkanla Kahve” buluşması yapılacak.
Akşam programında bachata dersi ve konserler düzenlenirken, olumsuz hava koşullarında etkinliklerin bir bölümünün Kültür Evi salonuna taşınacağı belirtildi.
Kaynak: kırcaalihaber

TİKA’dan Kazakistan’daki Ahıska Türklerinin Genç Yeteneklerine Destek
CICA’nın 7. Zirvesi Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in Ev Sahipliğinde Başladı
Dijital İpek Yolu Forumu, 39 Ülkeden Bakanları Ve Sektör Liderlerini Astana’da Buluşturdu
Azerbaycan’ın Millî Kıyafetleri Kars’ta Sergilendi
Aşkabat’ta Üç Yeni Tıp Merkezi Hizmete Açıldı





